The Yes Way arbetar AKTIVT för ETT INNOVATIONS OCH FÖRETAGSKLIMAT FÖR ALLA  

Vi erbjuder praktiska metoder, program och verktyg som ska ge fler människor möjlighet att vara en del av samhälls- och teknikutvecklingen oavsett kön, ursprung, ålder eller funktionsvariation. Något som i sin tur ger utrymme åt nya och olika innovativa lösningar, kompetenser och företagsformer. Va en del av förändringen du med. 

Gå med ni med!

För oss är det viktigt att de som väljer att gå med i The Yes Way, som använda sig av vårt stöd, material och våra metoder ställer sig bakom vår värdegrund och antar Deklaration 18.

 

 Vi erbjuder olika typer av stöd och program som alla skräddarsys efter organisationens specifika behov och process. Vi följer upp och stöttar er längst vägen. Det viktiga för oss är om ni är redo att ta er an era utmaningar inom jämställdhet, inkludering och mångfald. Att ni förankrat behovet hos ledning och är villiga att göra jobbet. Låt oss arbeta tillsammans för förändring och utveckling. 

Gå The Yes Way-programmet 2021

Ansök till vårt behovsanpassade och processbaserade utvecklingsprogram. Programmet bygger på beprövade verktyg och kunskaper som förmedlas och implementeras genom individuell coachning, utbildning och uppföljning samt fysiska och digitala möten med ett nätverk av likasinnade organisationer. Ansökan till programmet 2021 öppnar snart.

"Programmet är hands on och leds på ett svinbra sätt"

- Karin Blomstrand, Verksamhetsledare, Jämställd Utveckling Skåne

Vi är en del av The Yes Way

foretagsfabriken-webb.png
region-varmland-webb.png
high-five-webb.png
wargon-webb.png
lu-innovation-webb.png
uic-webb.png
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Copyright © The Yes Way 2021