top of page

Vi erbjuder olika typer av insatser, stöd och program tillsammans med organisationer som vill bidra till förändring, tänka på nya sätt och bredda sina perspektiv. 

Våra tjänster 

steg4-svart.png

Skräddarsydda program 

The Yes Way har lång erfarenheter av att utveckla olika typer av program som tagits fram med fokus på innovations- och företagsfrämjande systemet. Vi utvecklar helt nya koncept ihop med partners eller integrerar existerande.  Vi skräddarsyr olika typer av program utifrån behov.

steg5-svart.png

Stöd och Coaching 

The Yes Ways erfarna coacher och rådgivare stöttar er i ert arbete framåt. Det handla om individuellt stöd i en ledarskapsresa,  att ta hjälp vid särskilda insatser eller processer er verksamhet står inför. 

steg7-svart.png

Metod och verktygsutveckling 

Vi tar fram användbara och praktiska, konkreta metoder och verktyg som ni kan använda, testa och eller vidareutveckla i er verksamhet. 

steg3-svart.png

Projekt-och processledning

Vi stöttar er organisation i ert  förändringsarbete. The Yes Way bidrar med expertis när ni ska genomföra aktiviteter, projekt eller insatser då er verksamhet behöver extert stöd och nya perspektiv.

steg2-svart.jpg

Jämställdsintegrering 

Vi hjälper er organisation att integrera jämställdhet och inkluderingsaspekter i projekt, program, utbildningar och innovationsprocesser 

steg6-svart.jpg

Utbildning och kunskap

Vi har gediget utbud av utbildningar och workshops för organisationer, ledningsgrupper eller mindre grupper. De skräddarsys och anpassas efter behov. 

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande. Dina uppgifter behandlas i enlighet med The Yes Ways integritetspolicy

Ett urval av organisationer vi arbetat med

lu-innovation-webb.png
high-five-webb.png
region-varmland-webb.png
uic-webb.png
foretagsfabriken-webb.png
wargon-webb.png
compare_svart_400h-768x307.png
bottom of page