Välkommen till materialbankEN

För oss är det viktigt att de som väljer att använda sig av materialet och våra metoder ställer sig bakom The Yes Ways värdegrund och antar Deklaration 18. Gör gärna det allra först.

Här delar vi med oss av våra erfarenheter och metoder så att fler kan arbeta för ett jämställt och inkluderande innovations- och företagsfrämjande. 

Materialet är gratis och öppet för alla att inspireras och ta del av. Materialet är utvecklat så att du och din verksamhet på egen hand ska kunna arbeta för utveckling och förbättring. Om ni istället väljer att gå programmet eller tar stöd av The Yes Way på andra sätt får ni även tillgång till aktiviteter och arbetsmetoder som ytterligare underlättar förändringsprocessen.

 

Arbetet inom The Yes Way är pågående och därför utvecklas även materialbanken organiskt. Kom gärna tillbaka hit då mer material och metoder kommer att läggas upp med tiden.

Guider

Metodguide.png
Kommunikationshandbok.png
Aktivitetsguide.png

POlicydokument & mallar

Jämställdhetsriktlinjer.png
Kommunikationsriktlinjer.png

Analys

Motståndsanalys.png

uppföljning

Deklaration 18 och 10 steg framåt skickas ut när du anslutit dig till The Yes Way. Observera att dokumenten skickas ut till innovationsfrämjande miljöer som vill påbörja sitt praktiska jämställdhets och inkluderingsarbete. Dessa följs även upp över tid. 

Grafiskt material & trycksaker

Grafiskt-trycksaker2.png
Grafiskt-trycksaker.png

Få hjälp och stöd i ert arbete

Har ni fastnat och behöver rådgivning och stöd? Ansök till vårt program och få tillgång till coaching och ett helt nätverk av likasinnade. Kontakta oss idag så hjälper vi er vidare.