top of page
Sök

Missa inte "ATT SKAPA FRAMTIDEN" – 19 och 20 april


BizMaker är den regionala innovationsaktören med säte i Västernorrland som har i uppdrag att främja företagsutveckling och förnyelse av näringsliv och samhälle.

Vårt samarbete går långt tillbaka, och började redan under tiden som The Yes Way var ett projekt, och Bizmaker deltog som projektmedverkande organisation. Därefter har samarbetet fortsatt och vi har haft förmånen att löpande stötta i insatser som genomförts under åren med fokus på jämställdhet, mångfald och inkludering.


Idag och imorgon, 19 – 20 april, bjuder Bizmaker och The Yes Way gemensamt in till ett digitalt evenemang med sikte på att möta utmaningen med kompetensförsörjning.


Evenemanget är kostnadsfritt – ta del av det fullspäckade programmet här!


Så här säger Mona Sundin, affärsområdeschef Science Park på Bizmaker, om evenemanget:

"BizMaker har som uppdrag att förnya näringslivet, att inspirera, skapa en hållbar tillväxt och skapa attraktion till Västernorrland. Vi arbetar för att framtidens företag ska vara hållbara, förstå vikten av att bygga jämställda och inkluderande team och se mångfald som en viktig förutsättning att få rätt kompetens till de växande förtagen. Genom projektmedel (från både kommuner, regionen och Tillväxtverket) så har vi möjlighet att göra ett event med fokus på de här viktiga frågorna."

ATT SKAPA FRAMTIDEN äger rum i eftermiddag (19 april) och imorgon förmiddag (20 april). Programmet är fullt av intressanta talare och ämnen – allt från affärsperspektiv på mångfald och inkludering, till universell utformning av arbetsplatser, samt inkludering och antirasism i praktiken. Det finns helt enkelt något för alla som är intresserade av nya perspektiv på kompetensförsörjning. Ta del av programmet i sin helhet, och anmäl dig här!
Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page